torstai 6. elokuuta 2015

Eläköön, ehdin ensin!

Pääsin korkkaamaan bloggauksen ennen muita tyttöjä <3
Minä olen Saaga, 24-vuotias Little Pullip vuokraemäntäni mittatilauksesta tekemällä custom-kangasvartalolla. Voitte pitää minua eräänlaisena blogin emäntänä, sillä minä olen meistä paras tietokoneen kanssa, ja autan näinollen muita tyttöjä heidän päivitystensä kanssa. Olen kiinnostunut sisustuksesta, erityisesti kaikesta värikkäästä, folkloristisesta ja luovasta. Minua kiinnostavat erityisesti hienojen, laadukkaanoloisten sisustusjuttujen kehittely pikkurahalla ja raikkaat, leikkisät sisustusideat. 
Minulla on paljon harrastuksia ja projekteja, joita toteutan parhaan ystäväni Leninan kanssa.  Aiomme myös julkaista parhaiten onnistuneita (tai vähiten epäonnistuneita) niistä täällä. 

Olen lyhytkasvuinen, mikä tarkoittaa minun tapauksessani sitä, että pidemmillä matkoilla joudun käyttämään pyörätuolia, etten väsyisi liikaa. Rennosti oleskellessa tai kuten nyt, kun olen koneella, en kuitenkaan tarvitse tuoliani. Asun täällä Kouluviikon Tyttöjen asuntolassa, mutta suunnittelen parhaillaan oman kodin remontoimista. Kertomalla tässä blogissa omasta ihanasta, epätäydellisestä elämästäni haluan rohkaista myös muita nukkeja ja miksei ihmisiäkin ilmaisemaan itseään. 

Tervetuloa siis minunkin puolestani!
Saaga

PS: Juttelen ja tutustun mielelläni uusiin nukkeihin. Ota rohkeasti yhteyttä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti